Spanskinspirert gitar og fagott

Det blir det på fyret søndag 12. november kl. 15.00. De to musikerne Anders Clemens Øien og Jon Halvor Lund har begge to en lang merittliste i musikkens verden – både gjennom utdannelse og utøvelse. Billett til kr. 250 kan forhåndsbetales på Vipps 821339 eller kontant eller med bankkort i døra.

Anders Clemens Øien begynte spille gitar som 11-åring og var senere elev ved St. Hallvard vgs musikklinje. Han har studert ved Norges Musikkhøgskole og ved Escuela de Musica Luthier i Barcelona – blant mye annet! Han har vunnet flere priser og vært solist med orkestre som Oslo Filhamoniske orkester og de filharmoniske orkestrene i både Stavanger, Kristiansand og Trondheim m.fl.

Jon Halvor Lund studerte ved Norges Musikkhøgskole og Hochschule für Musik und Theater Hannover i Tyskland. Jon Halvor er alternerende solofagottist ved Den Norske Opera og Ballett og underviser i fagott på Barratt Dues Musikkinstitutt og på Musikkonservatoriet ved Norges Arktiske Universitet i Tromsø. Han er fast medlem av ensemblet Oslo Kammerakademi og har de siste årene vikariert i bl.a. Oslofilharmonien, Stavanger symfoniorkester og Danmarks Radios Symfoniorkester.

Det blir garantert mye godlyd på fyret denne kvelden!